Thuis

DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

Auris gespecialiseerd in „Droge gedrukte bloemen“ materiële productie jarenlang.  De werkgever doet het werk van persbloemen vanaf 1993.  Het het planten gebied wordt gevestigd in Stad van bloem-KuMing, de cultuur van de meer dan 50.000 vierkante metersserre.  De belangrijkste markt is Japan, de V.S., Europa en Zuidoost-Azië.

 

Onze Fabrieksnadruk op allerlei gedrukte bloemen, bladeren, stammen en soorten natuurlijke installaties.  Het ridderspoor, Soorten Chrysant, nam etc. toe, Kantbloem, de kleinste 0.5CM bloem aan grootste bloem 12CM.   En nu, hebben wij meer dan honderd soorten de gedrukte bloemen, en de jaarlijkse productiecapaciteit is tot 200 miljoen PCs. Wij konden ook quarantainecertificatie voor grote hoeveelheidsorde aanbieden als behoefte overzeese verzending of luchtverzending.  

 

De droge gedrukte bloemen brengen toejuiching met hun heldere, natuurlijke kleuren en hun eeuwige vertoning. En kan de perfecte gift maken, omdat zij vreugde en schoonheid het hele jaar door brengen. Tenzij geplaatst in direct zonlicht, verdwijnen de droge gedrukte bloemen niet langzaam. Er is een grote verscheidenheid van droge gedrukte bloemen beschikbaar voor gebruik om een huis of een bureau op te helderen. Onze droge gedrukte bloemen worden omvat in enige bossen door verscheidenheid, in kronen, in gemengde boeketten en in hoorns des overvloeds. Geniet van de schoonheid die de droge bloemen in uw wereld kunnen brengen

 

Deze persen zijn geschikt en klaar het hele jaar door te gebruiken!  Elke bloem wordt geplant, geplukt, met de hand gedrukt en droog. Elke bloem kan in een verscheidenheid van hoeveelheden en pakketten worden gevonden. De persen zijn een perfecte toevoeging aan plakboeken, adreskaartjes, referenties, juwelen, en veel meer!

 

Geen kwestie de gelegenheid, Droge Gedrukte Bloem is de absolute beste keus in het vinden van kwaliteit en schoonheid in één!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het is zo als natuurlijke installaties sinds Kleuterschooltijd, altijd met boek bloeit een omslag of de bladeren worden gemaakt van specimens op het boek.  En dan gemaakt de specimenkaart tot aan de klasgenoten.  Toen het een diploma behalen van middelbare school, verzond ik speciale kaart die door myselfs wordt gemaakt naar iedereen in onze klasse.  De kaart die door bloemen, bladeren, gras wordt gemaakt.

Maar enkel voor ventilator en rente, begrijp niet het proces.  En de bloem is gemakkelijk om na een periode te temperen en langzaam te verdwijnen

 

In 1996, een toevallige kans, zag ik het ontworpen schilderen in een buitenlandse plaats, zijn alle materialen die bij het schilderen worden gebruikt volledig bloemen en bladeren.  Het is zo aardig, te ontzagwekkend

 

Mijn geboortestad in het platteland, bezat heel wat gebieden. Zo na het een diploma behalen van universiteit, overreed ik mijn ouders om bloemen op de gebieden te planten.   En ik werd lid van de Vereniging leren hoe te om bloemen aan droge kleurstof snel te maken, snel, en kan langer blijven.


Door het ononderbroken leren en exploratie, en verbeter constant het proces, blijven de verscheidenheid van bloemen verhogen, boden wij kwaliteit gedrukte bloem voor alle cliënten en alle ventilators van gedrukte bloem aan

 

De faciliteitenbeheer van het bloemgebied, gebruiksserre aan cultuur, het gebruik van moderne cultuur, het water geven, de technologie van de temperatuurcontrole om de productie van bloemen in hoogte te beschermen - kwaliteits grondstoffen.

 

Wij stabiele levering van goederen Gedrukte Bloem.  Meer dan 100 verscheidenheden van species, de jaarlijkse productie van zelfs 200 miljoen bloemen, honderden bloemen sloegen en konden Gedrukte Bloem op aanbieden stabilty geheel jaar.

DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd. DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd. DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd. DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd. DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : DFOnePlus

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 90% - 100%