Thuis

DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Ik wilde enkel u speciaal verzenden dank u voor uw prachtige bloemen en super manier waarin zij worden verpakt en verscheept.

—— Regina G

Ik ontving eerder deze week mijn verzending en ik wilde enkel u laten weten hoe absoluut opgetogen ik met uw producten ben.

—— Beth

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Auris wordt gevestigd in DongGuan-Stad, verantwoordelijk voor verkoop, afte-verkoop en financiën.  Het het planten gebied is in de bloem stad-KuMing, die het het hele jaar door als de lente is.  De cultuur van de meer dan 50.000 vierkante metersserre. De belangrijkste markt is Japan, de V.S., Europa en Zuidoost-Azië.

   

  Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Wij hebben meer dan 50 werknemers, een jaarlijkse omzet die USD 3.000.000 overschrijdt en voeren momenteel wereldwijd van onze productie uit.  Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij het globale verkoopnetwerk bereiken bereikt

  Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld

 • OEM / ODM

  Bloemkleur OEM/ODM

   

  Onthaal aan OEM/ODM-orde.   Gelieve te bieden het aantal van kleurenpantone, de grootte van aan Bloem, zullen wij aan kleurstofkleur schikken.

  MOQ voor OEM/ODM is 10,000pcs per kleur per bloem.

   

  Pakket OEM/ODM

   

  OEM/ODM is o.k.  Bied gelieve het ontwerp aan en steekproef te kleuren, konden wij om het even wat maken u wilt.

  MOQ is 1000pcs op zijn minst per pakket.

   

   

   

 • R & D

  De cultuur van de meer dan 50.000 vierkante metersserre. Meer dan 100 soorten de gedrukte bloem. 

   

  De serreinstallatie de bloemen en het gras, het niet binnenvloeiend door weerverandering, en kon vele soorten bloem maken en de grashamel buiten serre is koud of heet.  Als de cliënten anderen nodig hebben, te adviseren gelieve ons de naam, zullen wij ons te ontmoeten beste proberen.

   

  En wij planten ook een andere soorten bloem en bedekken elk jaar met gras, is de bloem verschillend elk jaar.

   

  Ook zal de kleur elk jaar verschillend zijn. 

Contactgegevens
DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jilly Liang

Tel.: 86-135-3249-2663

Fax: 86-135-3249-2663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)